Mentál-kommunikációs szolgáltatások

Általános Szerződési Feltételek

Hatályos 2022. február 1. napjától

A Kapcsolódó Körök Online egy olyan weboldal, ami online igénybevehető szolgáltatást kínál. Jelentkezés előtt figyelmesen olvasd el az alábbi tudnivalókat, mert az űrlap elküldésével elfogadod az általános szerződési feltételeket!
Köszönöm!
A Vállalkozó adatai és elérhetőségei
 1. Név: Fekete Imola egyéni vállalkozó
 2. Székhely: 2000 Szentendre, Egres utca 9/1.
 3. Adószám: 68584829-1-33
 4. Ügyfélszolgálat: info@nekunkbevalt.hu, +36 30 98 98 912 hívható munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között
I. A jelentkezés feltételei és folyamata

1. A szolgáltatás kiválasztása

 • Az aktuális Kapcsolódó Körök (Szolgáltatás) közül a honlap főoldalán tudsz válogatni.
 • Felhasználóként egy adott Szolgáltatásra kattintva bővebb leírást is olvashatsz róla.

2. A honlapon szereplő árak

 • Az árak bruttó árak, melyek az ÁFA-t tartalmazzák. Az egyes akciókban ebből a feltüntetett árból kerül levonásra az akcióban meghirdetett kedvezmény.

3. A jelentkezésed elküldése és visszaigazolása

 • Felhasználóként az adott Szolgáltatás oldalán található űrlap kitöltésével tudod jelezni az eseményen való részvételi szándékodat.
 • Szolgáltatóként e-mailben igazolom vissza a regisztrációdat.

5. Fizetés

 • Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott adataid szerint díjbekérő számlát állítsak ki a részvételi díjadról.

6. Szolgáltatás igénybevétele

 • A számlád kiegyenlítését követően, e-mailben kapod meg az online részvételhez szükséges Zoom-linket,hogy a meghirdetett időpontban kapcsolódni tudj hozzánk.
II. Az elállási jog
 • Amennyiben nem tudsz résztvenni az eseményen és ezt 24 órával a meghirdetett időpont előtt jelzed nekem, lehetőséged van másnak átadni a „helyed” olyas valakinek, akinek te küldöd el az e-mailben megküldött Zoom-linkent a belépéshez.
 • Amennyiben részemről történik a lemondás megoldhatatlan technikai vagy egyéb, elháríthatatlan akadály esetén, felajánlok egy másik időpontot, de választhatod a pénzvisszafizetést is.
III. Panaszügyintézés

Felhasználóként a szolgáltatással kapcsolatos vásárlói/fogyasztói kifogásaidat az I. pontban megadott elérhetőségeken terjesztheted elő. Vállalkozóként a szóbeli panaszt – amennyiben arra lehetőségem van – azonnal orvosolom. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőségem, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha Felhasználóként a panasz kezelésével nem értesz egyet, akkor a panaszról jegyzőkönyvet veszek fel, melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszommal együtt megőrzöm. A jegyzőkönyv egy példányát személyesen (a Vállalkozó székhelyén) közölt szóbeli panasz esetén helyben átadom a panaszos vásárlónak, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alábbiakban részletezett, írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint járok el: „A Vállalkozó a telefonon, vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Vásárlónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát. Minden egyéb esetben a Vállalkozó az írásbeli panaszra vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerint jár el.

Valamint érvényesnek tekintem magamra, mint Vállalkozóra vonatkozóan: „A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Vállalkozó egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését. A Vállalkozó a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja, azaz ezen határidőn belül a felhasználói panaszra adott válasz postai továbbítása iránt (feladás) intézkedik. A panasz elutasítása esetén a Vállalkozó az elutasítás indokáról, valamint arról, hogy a Felhasználó a panasz jellegétől függően mely hatóság, vagy békéltető testület eljárást kezdeményezheti, tájékoztatja a Felhasználót.”

Tájékoztatnom szükséges továbbá arról, hogy amennyiben a közöttünk esetlegesen fennálló jogvita tárgyalások során nem rendeződik, bírósági eljárást kezdeményezhetsz. De bízom benne, hogy bármi kérdés-kérés merül fel részedről, azt békés úton tudjuk rendezni – részemről feltétlen azon leszek.

IV. ÁSZF egyoldalú módosítása

Vállalkozóként jogosult vagyok jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott jelentkezésekre alkalmazandók.